Eroticana

Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2020-03-17 18:29:18

Samantha Arclight
Administrator
Liczba postów: 5
WindowsChrome 80.0.3987.132

Transmisja #one

Ubrana byłam mundurek ładne umalowana, siedziałam przed kamerką internetową i obracałam kartki papieru, uśmiechając się do obiektywu. Wzięłam głęboki oddech i zaczęłam mówić do mikrofonu za uchem. - Witaj w moim katalogu, który udostępniam na prywatnej stronie naszej akademii, do której dostęp mają jedynie nieliczni, Ci którzy występowali na nagraniach, które zamieszczę poniżej oraz ofiary, które zmuszone zostały przeze mnie do bycia aktorami na zdjęciach. Jest to wprowadzenie dla nowych uczniów oraz wspomnienia dla nas. Chciałabym zwrócić uwagę, że tutaj jest zgromadzone wiele wspomnień które zdążyłam udokumentować przez te siedem lat mojej nauki w szkole - Uśmiechając się nadal wgapiona w obiektyw kamerki internetowej zaczęłam się śmiać, chichotać słodko i z rozkosznym wyrazem twarzy zrobiłam dłonią wysoko przy twarzy symbol pokoju - Nie odpowiadamy za szkody ofiar, które zostały przymusowo zmuszone przeze mnie do bycia częścią poniższych nagrań, dlatego proszę ich o rozwagę i nie powiadomienie personelu ani policji jeżeli zostaną urażeni, bo chcę żeby pamiętali o tym, że są w mojej kieszeni i nie macie szans... Bo przecież w końcu jestem księżniczką naszego imperium! - Zaczęłam się głośno śmiać aż popłynęły mi łzy z tego rozbawienia - Zapraszam Was do oglądania - Zaczęły pojawiać się nagrania na ich ekranach, gdzie ja byłam widoczna w lewym dolnym rogu, zminimalizowana.

2-219-01cp48thzwk7v9nrhc4ny5rxbk1680x0-01-CPZ9-PW8-SWC0-F8-WBJXTRCTX9-F.png

- Pamiętacie naszą Agate z klubu cheerleaderek? To właśnie ona wraz z swoim eks chłopakiem z tego co się orientuję. Pamiętam, że sama chciała być umieszczona w tym katalogu szkolnym, ale jej chłopak miał lekkie opory, dlatego z ukrycia cyknełam im tą focie. Widzicie jej uśmiech a jego twarz? Ona była rozbawiona, gdy ten dostawał kolejnego orgazmu gdy uprawiali kolejny raz seks publiczny, bo miał taki fetysz. Złapałam ujęcie na korytarzu w nocy, gdy specjalnie ubrała się w kostium cheerleaderki dla niego - Zaczęłam się śmiać głośno po tej wypowiedzi do mikrofonu - Agato, pozdrawiam Cię serdecznie a twój eks na pewno ma teraz w gaciach pełny magazynek po waszym rozstaniu - Cmoknełam głośno do mikrofonu, bo Charlie była moją bliską znajomą podczas tych siedmiu lat. - A teraz czas na sesję kilku specjalnych zdjęć zrobionych kiedyś przeze mnie z współpracy z futanari swim club, które miały jednego takiego adoratora, który od zawsze podkochiwał się w nich i przyszedł do mnie pewnego razu z prośbą, a wiedział do kogo się zwrócić. - Rzekłam spokojnym tonem cmokając moich widzów - Edwardo wiedział, że jeżeli zwróci się do mnie zaagnażuję z nimi prywatną sesję, zgodził się więc oddać im seksualnie bo był ich niedocenionym fanem, a podczas ich spotkania które trwało kilka godzin został przez nie doceniony... I to bardzo, ich kutasami - Zaśmiałam się wrednie przypominając sceny jak go gwałciły jedna za drugą a on radośnie przyjmował wytryski, choć pod koniec nie był w stanie się ruszać, siadać ani mówić.

3.png

4.png

- Był tak zajawiony podczas pierwszego numerku w ich szatni pływackiej, że zgodził się ubrać w jeden z ich strojów pływackich. Był tak ruchany przez całą drużynę, że jęczał ich imiona po kolei za każdym razem gdy był ruchany przez każdą z nich. Jako fan znał wszystkie imiona i wyśpiewywał je ubrany w ich ciuszek, przemoczony i przepocony, który i tak poniszczył się w trakcie, bo członkin całego klubu pływackiego futanari przypominam jest ponad trzydzieści, było wtedy, dziś jest już ponad pięćdziesiąt zawodniczek. - Lekko się podnieciłam tymi fotkami bo pamiętam, że tyle kutasów a tak pachniało spermą tam, że aż mi pociekło z wspomnienia tamtych chwil.

1.png

- Później przebrały go w strój pokojówki, który sam zaproponował bo chciał poczuć się ich dziewczyną, a one miał odgrywać jego facetów. Zgodziły się bo wszystkim się przypodobał ze względu na jego nastawienie, uśmiech i radość a zwłaszcza że miały takiego fana naczelnego, którego mianowały po całej akcji kierownikiem ich fanklubu.. Sam tego chciał a dziewczyny były zadowolone, że swoją pokojóweczkę potraktowały radośnie i ruchały go jedna z drugą, aż zerwały z niego ciuszki kilka kutasów później. - Zaśmiałam się radośnie z szczęścia i wspomnień tego dnia, gdy Edward jęczał tak głośno że musiałyśmy zamknąć się na klucz na basenie.

2.png

5.png

6.png

- Był tak ruchany i przypięty do sportowych akcesoriów a po wszystkim radośnie dawały mu całusa każda. Edward od tego czasu aż do dziś ma takie spotkania, choć już nie muszę być pośrednikiem bo udowodnił im swoje oddanie ich klubowi. - Byłam podekscytowana aż złapałam się za cycka lewego i ścisnęłam go, koszula lekko pofałdowała i jęknęłam głośno - Uwielbiam takie historie, gdy chłopiec jest ruchany przez stado wygłodniałych futanari, z którymi tak samo mam kontakt często i je kocham, każdą z osobna. Teraz pokażę pewną, która poprosiła mnie o umiejscowienie jej fotki w bikini, moja kochana Wiktoria która chciała dzisiaj pochwalić się swoim kolejnym podbojem, które nagrywałam gdy ruchała swojego adoratora, który nie wiedział że ma kutasa pod spódniczką i nie miał wyboru, zastraszony przez nią, że go pobije, bo nasza Wiktoria kochana ma obsesję na temat zapładniania chłopców. Tym razem trafiło na Kazume. - Przestałam ściskać się po piersi i przerzuciłam na jej zdjęcie.

7.png

8.png

- Jak widzicie Kazuma był bardzo brany od tyłu za magazynkiem o takich późnych godzinach, że nikt mu nie mógł pomóc, bo nie przeciwstawi się naszej niebiesko włosej piękności, wysportowanej, gdy ma on jedynie 1,60 a ona 1,90. Został tak zgwałcony, że aż zaciążył - Zaśmiałam się głośno aż musiałam ponownie złapać się za pierś ściskając ją z podniecenia i otworzyć usta z tego śmiechu. - Teraz przedstawię kolejną panią, która

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
- anonseerotyczne - vaerrya-wars - lots - motnahooligansgame